valvotut yöt toukokuun

valvotut yöt toukokuun

keskiviikko 1. toukokuuta 2013

koska vedenkeittimen omistaminen on yliarvostettua

 levoton yö hengitti kepeästi korvaan
kuiskaili salaisuuksia
joita vain melankolian villit ja rakkaudennälkäiset lapset
saattoivat ymmärtää.

--

Heiihmisetminäpidänsiitäettätänäänonvapaata/vappu.

Lakkasin kynnet. Kokeilin niin pianokonserttivaatteita kuin rippimekkoakin, koska sen olkainta pitää lyhentää. Olen melkein ollut toimelias tänään, heräsin yhdeksältä, söin kymmeneltä aamupalan ja paiskasin munkin naamaan. Kuulostaapa absurdilta (tai mitä ikinä pitäisikään sanoa), eli siis söin sen munkin.

Päivä on ollut ihanan raukea, koko ajan tuntuu siltä, kuin olisi aamu. Tällaiset vapaapäivät ovat mahtavia.

Nyt minulla on jopa asiaakin. Eilen oli disko, meidän luokka järjesti sen (tai siis koko luokka-aste). Paardit olivat parhaat ja maa täris Kiinas saakka, tienasin ihan itsekin luokkaretkeä varten aika mukavasti rahaa toimimalla seksikkäänä tarjoilijana myyjänä kioskissa, josta pennut ostivat karkkia. Iltaan sisältyi hauskaahauskaahauskaa, Gangnam styleä ja Sellubiitiä, viimeinen hidas ja Passengerin Let her go. Kaikki oli hauskaa ja ajoittain täydellistä, mutta silti jäi niin paljon sanomatta ja ehkä myös kokematta, enkä nyt tarkoita välttämättä mitään maata mullistavaa. Oli hauskaa, vaikka olisi pitänyt ehkä katsoa ihmisiä silmiin enemmän ja pitempään.

Mitään ihmeellistä ei siis tapahtunut. Mitä edes odotin, kun huomasin taas toivovani samaa kuin silloin joskus, lapsellisesti ja hyväuskoisesti. Ehkä se ei voisi koskaan olla enempää, mutta jos se oli tarkoitettu, se tulisi vielä olemaan niin. Mutta enhän minä nyt oikeasti ole niin naiivi, että uskoisin oikeasti kaikkien vaihdettujen katseiden merkitsevän jotakin, vaikka lopulta toivoisinkin niiden ehkä merkitsevän. En kerro enempää, eikä minulla olisikaan mitään enempää kerrottavaa. Kuulostaapa katkeralta - sitähän eilisilta hieman olikin, mutta tämä päivä ei enää. En jaksa olla katkera, sillä maailmassa on loppujen lopuksi niin paljon asioista ja ihmisiä, joita ei voi saada ja joita ei edes tarvitse, ja se on ihan okei.

Mutta niin, olen ylpeä siitä, että osaan olla sekaisin vaikka olen juonut vain S-marketin kokista.

--

Kaadoin kahvipannusta teetä
koska kattilat olivat likaisia
koska vedenkeittimen omistaminen on yliarvostettua.




Only know you've been high when you're feeling low
only hate the road when you're missing home
only know you love her when you let her go

don't let her go.

Onneksi onnellisuus ei tunnu enää niin kovin katoavalta käsitteeltä.

Kaikki ulkoa otetut kuvat ovat vanhempia, joskus huhtikuun puolella otettuja. Rakastakaa pokkarilaatua.

Pitäkää hauska vapunpäivä. Toivon että te kaikki ette ole krapulassa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti