valvotut yöt toukokuun

valvotut yöt toukokuun

tiistai 9. huhtikuuta 2013

puolivälissä kolmenkympin kriisiin

Niinpä niin, tänään mittariin pyörähtää 15 vuotta. Olen sitä minäkin tätä palloa tallannut pari päivää.

Hohhoijjakkaa, viime aikoina ei ole juuri ihmeempiä tapahtunut. Elämä menee kuin karuselli ikään, ja aikakin kulkee ylinopeutta. Ei ole vielä satasen rajoituksia teillä, eiei saa mennä näin lujaa!

Ajattelin nyt hippasen kerroskella pakollisista sukulaissynttäreistä - pakollisista siksi, koska en juuri tyksi, ja edellisen kerran joitakin heistä olen nähnyt viisi vuotta sitten, 10v-synttäreillä. Oli siinä porukkaa sitten, rapiat 20 henkeä ahtautui 31.3. meidän huusholliin. Koko tapahtuma tosin meni paremmin kuin osasin odottaa.

Lahjaksi sain rahaa (paljon), lahjakortin Suomalaiseen kirjakauppaan, teekuppeja (kummini tahtoo alkaa keräämään astiastoa minulle, joten nimesin Marimekon Siirtolapuutarha-teekupit sopiviksi) ja siskoni kanssa Väristys-trilogian. Englannin puntia ja pennyjä myöskin tuli, lähinnä ajatellen minun ja siskoni ensi kesän Brightonin-matkaa. Ehkäpä siinä olikin kaikki (:

Tänään sain vanhemmiltani suomenlippu-Nominationpalan ja Marimekon nätin tyynyliinan :3 Lisäksi eräs ystävämme antoi HP & Feeniksin killan ja ihanan muistilehtiön meille molemmille, jolle minulla ainakin varmasti on käyttöä (: Synttäreitä meinasimme kavereille pitää tässä huhtikuun aikana, katsotaan nyt sitten, milloin olisi aikaa ja kaikki olisivat maisemissa.

Pakko nyt vielä mainita, että tanssiesityksistä tulee varmasti mahtavia tänä keväänä - en olekaan varmaan sanonut tätä kuin viimeksi viime syksynä... En niiiin malta odottaa kevätnäytöksiä, ja eihän niihin loppujen lopuksi olekaan hirveän pitkä aika enää. Heräsin tuossa joku aika sitten siihen, että kouluakaan ei ole jäljellä enää kuin alle 8 viikkoa - nii-in, aika menee nopeasti. Saa se kyllä mennäkin, ainakin koulun osalta, sillä en jaksa odottaa kesälomaa. Here we come, Brighton! (Minä olen siis lähdössä Brightoniin 17.7. kielikurssille siskoni kanssa, hihkaiskaa tuohon kommenttiboksiin, jos aiotte olla silloin brittilässä hihhuloimassa.) Tietysti myös ripari odottaa, mutta ehkä sielläkin on ihan hauskaa, vaikka meidän ryhmä on niinkin mahtava kuin 4 poikaa ja loput tyttöjä - ja kaikki tuntevat toisensa. Olisi ollut enemmän kuin jees, jos olisi saaut tutustua uusiin tyyppeihin!

Linkkaan tähän nyt tumblerini, kun sen tuossa joku aika sitten sain kyhättyä kasaan :> >klick!<





Tuon ylläolevan biisin löysin ihan sattumalta eräästä tumblrista, ja rakastuin siihen heti! Varmaankin kaunein tuntemani pianokappale, vähät siitä, etten juuri klassista tunne (Oskar Merikannon Valse Lente tosin on myös yksi suosikki).

Heipsulivei, pitäkkee hauskkoo!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti