valvotut yöt toukokuun

valvotut yöt toukokuun

lauantai 1. kesäkuuta 2013

sommer, sonne, strand und meer

Ai miten niin nyt on lauantai ja todistukset on jaettu ja nyt on lomalomalomalomaloma.

No, eihän sitä tajua kuin vasta maanantaina, kun herää aamulla yhdeksältä - kliseisesti - pikkulintujen lauluun ja todellakin toteaa että "ei hittolainen, ei tarvii  lähtee kouluun". Paitsi että jos hyvin käy, olen menossa puoli yhdeksän junalla kantakaupunkiin, mutta jos ei ihan niin hyvin käy, pääsen siskon kanssa kaverin isän kyydillä hieman myöhemmin. Tiedossa olisi siis shoppinkikierros siskon ja meidän kaverin kanssa. Asfaltti polttaa, maanantaiksi on luvassa vissiin aika huikeita mittarinlukemia. Pitäisiköhän harkita hameen pukemista?

Viime viikonloppuna tosiaan olivat Tanssiopiston esitykset. Perjantaina oli kenraaliharkat, ja lauantaina sekä sunnuntaina esitettiin koko komeus. Launtaina mokailin oikeastaan jokaisessa biisissä, joissa olin mukana. En mitenkään mahdottoman paljon, mutta sellaisia kuitenkin liian suuria virheitä - kaiken lisäksi ne olivat sellaisia, mitkä ovat tunneilla menneet hyvin. Harmitti, mutta sunnuntain nappivedot jättivät mielen kuitenkin oikein hyväksi. Ja keli oli aivan mahtava, fiilis myös. Rakastan vaan niin paljon noita esityksiä, sitä sellaista kunnon leiri-elämäfiilistä, ja saa tanssiatanssiatanssia ja pitää hauskaa!

Maanantaina saatiin tietää, että musiikkitietokoe, joka viime viikon torstaina tehtiin, meni läpi. Pisteet vieläpä 23,5/30p, ja olin todellakin luullut, että pääsisin ehkä juuri sillä viidellätoista pisteella läpi, joka hyväksyttyyn kokeeseen vaaditaan. Iloista meninkiä, ja lisäksi shoppailtiin hieman kivoja kesävaatteita nopeasti koulun jälkeen.

Mutta tosiaan, koulu loppunut. Ihan hassua, ei tätä voi uskoa vielä. Ohohohohoh lennän aika korkealla nyt, mutta  jotenki tuntuu siltä, että pitäisi tehdä jotakin. Järkevää nimittäin, eikä vaan himmailla kotona tekemättä mitään. Tästä on kyllä tullut romaani mutta pahoittelut.

----------

Älä kysy mitään
- en osaa vastata kuitenkaan
Olen villi ja levoton
gaselleista nuorimmaisin
jonka silmät on täynnä vastaleikatun ruohon vapautta varpaissa
sorkat rummuttaa maata nälkäisinä.

----------


Huomatkaa taktinen wnb-tarkennus tuohon cat-sanaan (lue: kuinka hyvin pokkarini osaa tarkentaa).







Vili nappasi sisiliskon, mutta lenkittäjät taisivat pitää hänen harmikseen huolen siitä, että sisilisko ei Vilin masuun joutunut. Lähinnä sen takia, koska Vili on hidas syömään saaliitaan, kun ensin pitää etsiä sopiva ruokailupaikka.


Myönsivät sitten vielä perjantain kevätjuhlassa minulle ihan tuollaisen stipendin, hyvästä koulumenestyksestä ja vissiin vielä muiden kannustamisesta/huomioonottamisesta/tms. Kyllähän tuo passasi!


Näihin rajoittuu tämän viikonlopun suurimmat aikaansaannokseni (piirsin aika paljon, ja käsin vieläpä).


Ylimmät kolme kuvaa on otettu toukokuun puolenvälin maissa, joten siis jokseenkin vanhaa materiaalia.


Laittaisin tähän Elokuun biisin Valvoo, uudelta levyltä Pöytä on katettu, mutta You Tubesta sitä ei vielä löydy. Pöh. // Tai siis laittaisin miljoona biisiä Elokuun uudelta levyltä... jos ne löytyisivät You Tubesta. Himottaisi kyllä ostaakin ihan kyseinen läpyskä, on se nyt muuta toista kuin Spotifystä ja tubesta striimaus.






Joo, pakko laittaa Enkeli tähän myös, se vaan on niin kesäbiisi! Ehkä miunkin enkeli kävelis kohta vastaan, nobody knows (: No, kaipa se hurmuriprinssi ilmestyy kun on ilmestyäkseen, mutta nyt on kesä ja minä olen vapaa nainen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti