valvotut yöt toukokuun

valvotut yöt toukokuun

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

olen kirjoittanut miljoona satua marraskuusta ja jo olisi aikakin

Tosiaan, olen kirjoittanut ja odottanut lunta aamuksi, tanssinut sillä ei ole aina ollut muutakaan enkä ole muuta tarvinnutkaan, mutta olen myös nauranut enemmän kuin aikoihin ja laulanut myös, ja se on ollut tosi kivaa. Ja niin, olen odottanut uutta konetta yhtä paljon kuin lunta ja voin kertoa odottavani vieläkin.  Se ilmeisesti laitettiin postiin tiistaina, joten kaipa se kohta tulee.

Anteeksi hiljaisuus. Oikeastaan se on pakon sanelema ja vallitsevien olosuhteiden määräämä, mutta silti.  En ole oikein osannut valita tänne mitään tekstejä, sillä osallistuin parilla sellaisella Demi-lehden kirjoituskilpailuun, ja tekstejen täytyi siis olla ennenjulkaisemattomia. En tosin jaksa nytkään kirjoittaa mitään wnb-runoja tänne, koska jotenkin se on raskaampaa (siis ihan vaan laiskottaa) kirjoittaa niitä kuin ihan tällaista höpönlöpöä kännykällä/tabletilla. Mutta hyvällä tuurilla konehan saattaisi saapua jo alkuviikosta. Sitä odotellessa sitten.

Toivottavasti lumi pysyisi! Ainakin täällä sitä on satanut pariin otteeseen, mutta aina se on sulanut. Toivottavasti vaan ei enää tällä kertaa tänä talvena. Mutta hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ensi kertaan siis, älkää menkö liian vähissä vaatteissa pihalle ettette vilustu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti