valvotut yöt toukokuun

valvotut yöt toukokuun

perjantai 10. kesäkuuta 2016

ehdit myöhemmin nukkua



Kauas sarastukseen valvotuilla öillä on hintansa, mutta se vain muistuttaa haikeansuloisesti hetkistä, joita ei voinut hukata nukkumiseen. Keväällä on sattunut paljon onnellisuutta aiheuttavia retkiä ja hetkiä, joista jokaiseen on liittynyt öiden käyttäminen johonkin paljon parempaan. Siitä keväässä (ja toukokuussa) on kyse. En kadu mitään.

Nyt olen kotona ja kuuntelen lintujen laulua hiljaisuudessa. Minun täytyy jatkuvasti muistuttaa itseäni katsomaan ylös ja hengittämään sisään todellisuuden aistiharhoja kaiken muun merkityksettömän sijaan, joita sinisenhehkuvilta näytöiltä saattaa imeä itseensä liiaksi. Ajoittain leikin ajatuksella tänne jäämisestä, omien sipulien ja yrttien kasvattamisesta sekä talon remontoimisesta avaraksi ja valoisaksi kasvien ja ihmisten elää, mutta kaupungit laulavat kielillä joita en ymmärrä. Haluan löytää lisää haaveilijoita mutta palata aina tänne.




janoinen on aurinko
 juodessaan paratiisin joesta virtaavaa vettä. 
  Kutsun aamua
aivan kuten eksyneitä kutsutaan
unohtaen sen syklisen luonteen.

aamu on silmissäsi,
vaikka sinulla onkin tapana
vasta iltapäivää nousta tervehtimään.




haluan maalata sinulle taivaan punaiseksi niin
että näkökenttääsi kasvaa
auringonmuotoinen täplä.




lisäksi olen ehtinyt pohtia omaa suhdettani tanssimiseen - välillä jopa varsin tuskallisesti. Ehkä tätä on kasvaminen.




ja tiedoksi kaikille: tom odell julkaisi tänään toisen levynsä, jota kannattaa ehdottomasti kuunnella. Vuosien odotus on vihdoin päättynyt.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti